Referenties

Praktische oplossingen.

‘Als HR Business partner ondersteun ik werkgevers in de zakelijke dienstverlening in personeelsmanagement. In die hoedanigheid was ik voor eleQtriQ slimme installaties op zoek naar een specialist op arbeidskundig gebied. Niet alleen iemand met kennis van zaken, maar juist ook met de nodige ervaring en een ‘hands-on’ mentaliteit.

Peter Tuerlings van Tuerlings@work doet zijn bedrijfsnaam eer aan. Hij denkt niet alleen met je mee, maar komt met praktische oplossingen én ondersteunt met raad en daad in de gesprekken die gevoerd moeten worden. Hij is eerlijk, recht door zee en daadkrachtig.

De begeleiding van Peter richt zich op wat er moet gebeuren om tot echt resultaat te komen bij het traject. Kortom, voor mij en de betreffende werkgever was Peter de ideale gesprekspartner om samen de zaak recht te trekken.’
Tamara Willemse-Swagemakers
Meesterlijk contact

Tuerlings@Work: oog voor mensen.

Versteijnen mag zich 1 van de eerste klanten noemen van Tuerlings@Work en zijn na 10 jaar nog steeds klant. Dat zegt denk ik genoeg. Bij een arbeidsdeskundig onderzoek, staat het leven van mensen vaak op losse schroeven, door hun fysieke en/of psychische klachten. Peter Tuerlings heeft oog voor het beste voor de mensen.

Voor Versteijnen staat de mens centraal. Het is fijn om met een arbeidsdeskundige te kunnen sparren en samenwerken die er net zo over denkt.

Ook het advies voor het vervolgtraject na een arbeidsdeskundig onderzoek is in goede handen en stemt Peter af op de wensen en behoeften van mens en bedrijf. Tuerlings@work kun je dan ook met vertrouwen inschakelen bij arbeidsdeskundige onderzoeken.
Anton Voskuil
Director Operations - Versteijnen Logistics

Een fijne persoonlijkheid met de nodige humor.

Als re-integratie adviseur werk ik met de arbeidsdeskundige rapportage die voortkomt uit het arbeidsdeskundig onderzoek. Hoe beter deze rapportage is, hoe beter ik mijn werk kan doen.

Peter zorgt ervoor dat de rapportage precies weergeeft hoe het met de kandidaat gesteld is en naar welke passende arbeid gezocht moet worden. En dat is fijn werken, dat zijn handvatten die je als re-integratie adviseur wilt hebben. Praktische informatie, in een leesbaarrapport, waar je mee aan de slag kunt gaan.

Daarnaast is hij altijd bereikbaar, of je hem nu belt of een emailbericht stuurt. Hij is altijd welwillend en service gericht zodat het beste voor de kandidaat ingezet wordt. Het is een hele fijne en warme persoonlijkheid, met de nodige humor.

Kortom, een kwaliteitsmens die met passie de complexe verzuimdossier oppakt!
Juul Knijn
Juul Knijn Re-integratie.

Waar voor je geld!

Ik heb Peter leren kennen als een vakidioot met oprechte interesse in de organisatie en mens. Hij kijkt verder dan de casus en is niet te beroerd om net dat stapje extra te zetten bij zijn adviseren (zowel voor klant als medewerker). Hij geeft een gedegen advies, zoekt daar waar nodig de mogelijkheden verder uit en neemt de tijd voor de uitwerking en opvolging.

Ik zal Peter dan ook zeker aanbevelen voor eenvoudige als ook complexe casussen. Met Peter krijg je waar voor je geld!
Jolanda Heffels
Manager HR bij R&R

Tuerlings@Work: Meedenkend, maar kritisch.

Tuerlings@Work heb ik indertijd in de arm genomen op advies van een klant. Betrouwbaar, meedenkend en vooral ontzorgend, dat werd gezegd over Peter Tuerlings.

Neutraal, maar wel een tikje nieuwsgierig heb ik contact opgenomen met Peter Tuerlings en ben ik het gesprek aangegaan. De klik was er meteen. Geen verkoopgesprek, maar een concreet advies en de do’s en don'ts. Meedenkend met de problematiek, maar niet meegaand. Een zuiver advies en betrokken voor zowel de werkgever als de werknemer. Moeilijke issues met praktische voorbeelden voorleggen en de vinger op de zere plek leggen én denken vanuit een oplossing.

De kenmerken betrouwbaar, meedenkend en ontzorgend onderstreep ik van harte en voeg nog er nog 2 daadkrachtig aan toe: bedreven en bekwaam.
Carla Rijken
Gerechtsdeurwaarder Den Bosch