Wie zijn wij?

Tuerlings@work, wil graag uw onafhankelijke partner zijn voor advies bij verzuim- en arbeidgerelateerde vraagstukken. Dat geldt op bedrijfsniveau, maar ook voor dezelfde vraagstukken rond de individuele werknemer in een afdeling of organisatie. Het door u geformuleerde en gewenste resultaat bepaalt de inzet. U houdt zelf de regie.

Tuerlings@work, levert professioneel en onafhankelijk advies en ondersteuning aan MKB bedrijven op het gebied van arbeid en organisatie. Wij kunnen vraagstukken op dit gebied identificeren en analyseren, zijn in staat te adviseren over beleidsrelevante oplossingen en kunnen de daarvoor benodigde (veranderkundige) processen organiseren en begeleiden.

Elk bedrijf of organisatie is uniek en daar werken unieke mensen. Geen situatie is dezelfde en daarom past uitsluitend maatwerk.Tuerlings@work levert middels maatwerk totaaloplossingen of diensten daar waar de klant het wil en op momenten dat de klant het wil. Er wordt gewerkt volgende de gedragscodes van de Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA) en die van de Beroepsvereniging oor Arbeids- en Organisatiedeskundigen (BA&O)

Kernwaarden in onze dienstverlening zijn deskundigheid, actualiteit, professionaliteit en bovenal betrouwbaarheid en respect.Tuerlings@Work nodigt u daarom uit de website te bekijkenen u te overtuigen van de verschillende mogelijkheden.Met vriendelijke groet,
Peter Tuerlings